Zaslepljujući novi komadi finog nakita Louis Vuitton osvajaju svet

Više slika

Više slika

Inicijali „LV“ su moćni, poželjni i odmah prepoznatljivi...

Nositi ih kao večne komade finog nakita je zadovoljstvo bez premca. Torbe mogu postati zastarele, a odeća možda neće odgovarati, ali grafička kolekcija finog nakita Louis Vuitton Volta je zimzelena, uvek pogodna i uvek relevantna. Oslanjajući se na prepoznatljive inicijale, slavna modna kuća je kreirala kolekciju privezaka, minđuša, prstenja i narukvica sa ikoničnim inicijalima kao muzom. L i V su suprotstavljeni u različitim orijentacijama sa blistavim dodatkom visokokvalitetnih dijamanata u različitim postavkama i veličinama. Kolekciju LV Volt dizajnirala je Frančeska Amfiheatrof, umetnički direktor za satove i nakit u Louis Vuitton brendu.

Nikada ranije brak između L i V nije zaživeo, kao u slučaju kolekcije LV Volt, gde se slova dopunjuju, bilo da su ujedinjena ili razdvojena. Slova se prepliću da bi postala moćna metafora za kretanje i sopstvenu jedinicu mere. Upadljivi komadi ukrašeni su dijamantima na privescima i minđušama za uši od belog ili žutog zlata. Genijalne trouglaste kandže od belog zlata udvostručuju se kao inovativno okruženje koje pojačava sjaj dragog kamena.

LV Volt Play uniseks narukvice se ove godine vraćaju sa stilom. Centralni motiv od 18-karatnog žutog zlata kombinuje šarm legendarnih L i V. Dostupne u dve veličine, ove zamenljive narukvice odlikuju se inovativnom pletenicom od svetlucavih žuto-zlatnih niti sa crvenim ili crnim poliamidnim vlaknima. Louis Vuitton je izazvao mnogo buke na društvenim mrežama uključivši muzičare i glumce Kid Kadija, Ališu Vikander i Jin Čen u svoju novu kampanju.

Luxury Experience