Voće i povrće u visokoj modi

Naušnice od brokolija, ogrlice od asparagusa i mnogo toga čudnog i zelenog, dolaze kao pravo osveženje svima koji vole kvalitetne komade nakita...

Ovekovečujući sav bakaluk vaše lokalne zelene pijace u vidu elegantnih, i pre svega čudnih komada nakita, Maison Margiela predstavlja seriju komada nakita oblikovanih u vidu voća i povrća, koji variraju od nevrovatno realističnih brokoli minđuša do broševa kreiranih nalik slatkim brusnicama.

Fresh Market predstavlja seriju dekorativnih predmeta kreiranih od pravog voća i povrća, a dolazi u Fall/Winter 2020 Couture kolekciji poznatog dizajnera. Nešto dugovečnije verzije predmeta iz kolekcije dolaze u kombinaciji mesinga i smole, oponašajući prave i prirodne proizvode.

 Unikatna minđuša u obliku čili papričice poseduje detalje nalik borovnici, dok neverovatna ogrlica dolazi sa uredno složenim cvetom brokolija i asparagusa, pored crvenih, bujnih bobica ribizle. Kao šlag na torti čitave kolekcije dolazi još jedan ukusni izbor u vidu minđuše u obliku smeđeg semena zvezdanog anisa.