Veličanstvena Marta Hant u novoj modnoj saradnji

Kada anđeli padnu na Zemlju, oni izgledaju kao Marta Hant…

Američki supermodel, koji je vladao svetom sa krilima na leđima kao deo Victoria’s Secret Angels postave, vraća se na scenu za svoje prvo post-pandemijsko snimanje, u saradnji sa italijanskim juvelirskim brendom Bvlgari. Mega-talentovana IT devojka šetala je modnim pistama i krasila na stotine naslovnih strana, dok se ovog puta, Bvlgari porodici pridružila kao najnoviji ambasador.

Veličanstvena plavuša krade srca i pažnju, radeći ono što radi najbolje – pozirajući za Bvlgari B.zero1 kolekciju nakita. Hant se pridružila zvezdama kao što su Zendaja, Naomi Skot, Kris Vu i Lili Oldridž, koje su se već našle u ulozi ambasadora. Predivni model je fotografisana u njujorškom Sohou od strane Grega Svejlsa, dok se za njen stil pobrinula Ema Džejd Morison. Marta jednostavno odiše samopouzdanjem, šarmom i izgleda više nego prelepo, noseći B.zero1 i Serpenti komade.

U zvaničnoj izjavi, Hant je rekla: “Oduvek sa Bvlgari posmatrala kao epitom prefinjenog dizajna i italijanskog nasleđa. Nakit je podsetnik da na svetu postoje stvari koje odolevaju toku vremena. Zaista sam presrećna što imam priliku da predstavljam ovako ikoničan brend”.