Unesite dugu u svoj život novom Dior kolekcijom nakita

Viktoir de Kastelan, direktor Dior Jewelry odseka, čini svet lepšim mestom svakom svojom kreacijom…

U svoj najnoviji rad, ona je ubacila boje sve boje duge. Tie & Dior, živahna kolekcija nakita, inspirisana je tehnikom tie dye, jednim od najtraženijih trendova trenutka, a reinterpretirana je kroz dragocene i virtuozno kreirane komade, rukama žene koja poseduje kaleidoskopsku viziju. Ova Dior kolekcija u sebi spaja obojeno drago kamenje, koje stvara snažni utisak uz pomoć kontrasta. Na primer, smaragdni prsten akcentovan je buketom pink safira, tsavorita, turmalina, rubina i bisera, predstavljajući pravu poslasticu.

Ljubav ove umetnice prema interesantnim minđušama pojavljuje se u ovoj kolekciji sa sličnim materijalima, kao što su pink i plavi safiri, tsavoriti, smaragdi, kao i dva bisera boje pistaća. Ono što je interesantno, Kastelan je u ovoj kolekciji prvi put značajno upotrebila bisere za svojih dvadeset godina karijere u brendu Dior. Ona je koristila raznolike vrste bisera, kao što su tahićanski i australijski, dok ih je obojila retkim nijansama, kao što su pink, zelena ili žuta.

Sama kolekcija je pravi slikoviti milje umeća, a lansirana je prethodnog vikenda u Šangaju. Na kraju, možemo još reći da ovu kolekciju sačinjava oko 100 voluminoznih kreacija, uključujući ogrlice, minđuše, narukvice i prstenje, koji mame poglede gde god da se nađu.