Tiffany & Co. slavi 50 godina nasleđa Else Pereti

Elsa Pereti je 1970-ih osvojila svet nakita...

Njen rad za Tiffany & Co. proizveo je maštovite komade brilijantne izrade, uključujući čuvenu Bone Cuff narukvicu, koja je inspirisana iz oblika pronađenih u prirodi i konturama tela.

Tiffany & Co. sada najavljuje debi novih Elsa Peretti® Bone & Split prstenja, u sklopu proslave 50. godišnjice proslavljene dizajnerke. Inspirisano revolucionarnim dizajnom narukvice Bone Cuff koja je prvi put predstavljena 1970. godine, prstenje je proslava uzvišene lepote prirode.

Novo Split i Bone prstenje oličava snažnu estetiku moderne nezavisne žene i njenu jedinstvenu prirodu. „Oduvek su me zanimali mehanika i njen osećaj: svaki komad nakita treba da bude očaravajući i udoban za nošenje,“ rekla je Elsa Pereti.

Definisani raskošnim oblinama koje se stapaju sa telom, novi dizajni Split & Bone prstenja su obeležje dizajnerske genijalnosti i umešnosti legendarne dizajnerke. Prstenje je oblikovano tako da odgovara svakom prstu i može se nositi okrenuto nagore ili nadole. Dostupni od 18-karatnog žutog zlata i srebra, ovi jedinstveni dizajni odaju počast pionirskom duhu Else Pereti.

Prstenje Elsa Peretti® dostupno je isključivo na Tiffany.com i u prodavnicama brenda od 1. jula.

Luxury Experience