Tiffany & Co je lansirao ograničeno izdanje NFT kolekcije u saradnji sa CryptoPunks

Ako još uvek niste istražili NFT, vreme je da to uradite sada!

Sve veći broj brendova objavljuju NFT kolekcije, a Tiffany and Co je sledio njihov primer. Brend je nedavno lansirao ograničeno izdanje NFT kolekcije sa CryptoPunks.

Pod nazivom „NFTiff“, projekat saradnje biće dostupan isključivo vlasnicima CryptoPunksa pri čemu će oni dobiti pristup da svoj digitalni CryptoPunk NFT pretvore u fizički, prilagođeni privezak. Svaki CryptoPunk je ograničen na najviše tri NFTiff tokena koji im omogućavaju da dobiju prilagođeni privezak.

Postoji 87 različitih motiva i 159 boja koje se mogu koristiti za prilagođeni dizajn privesaka, a sam privezak će biti izrađen od 18-karatnog ružičastog ili žutog zlata, na osnovu palete boja NFT-a.

Nova kolekcija je dokaz "zaokreta" koji poznata kuća nakita pravi u tehnološko doba pogotovo ako uzmete u obzir da je sve počelo porukom izvršnog potpredsednika za proizvode i komunikacije Aleksandra Arnoa na njegovom ličnom Tviter nalogu.

„Podižemo NFT na novi nivo. Posebno za vlasnike CryptoPunks-a, NFTiff transformiše vaš NFT u privezak po meri koji su ručno izradili zanatlije Tiffani & Co.“, kaže Arno u svom tvitu i dodaje da će zainteresovani dobiti i NFT verziju priveska.

Sve u svemu, biće predstavljeno samo 250 komada, a svaki će se prodavati za 50.000 dolara kada postanu dostupni u petak, 5. avgusta.

Luxury Experience