Skarlet Johanson je zvezda kampanje nakita David Yurman

Američki brend nakita David Yurman odabrao je glumicu Skarlet Johanson za svog prvog brend ambasadora za 2022. godinu.

Glumica se pojavljuje u kampanji pod nazivom „Come Closer“, koju je na lokaciji u Njujorku snimio Laklan Bejli. Ovo je ujedno i prva reklamna kampanja za novoimenovanog predsednika Evana Jurmana.

Na jednom snimku, Skarlet pozira u krevetu ispod čaršava dok nosi narukvice i prstenje iz nove kolekcije. Druga slika prikazuje zvezdu u ležernom izgledu sa kačketom  i slojevitim nakitom.

Deset fotografija i kratki film prikazuju Skarlet kako peva Sinatrinu legendarnu pesmu „New York, New York“. Fotografije i film snimljeni su u njujorškom The Carlyle, Rosewood Hotelu i njegovom legendarnom Bemelmans baru.

„Odrastajući u Njujorku, uvek sam se osećala povezanom sa Dejvidom Jurmanom – videla sam njihove prelepe crno-bele reklame u svim mojim omiljenim modnim časopisima“, kaže Skarlet. „Jurman i njihovi dizajni su uvek oličavali Njujork za mene – sveže i samo malo smelije. Kada mi se Evan obratio sa ovom prilikom i podelio svoju viziju kampanje, već sam se osećala toliko povezanom sa brendom da je to bila sasvim prirodna saradnja“, rekla je Skarlet povodom učešća u novoj kampanji.

Luxury Experience