Po ceni od 150.000 dolara, Tiffany & Co je upravo predstavio najluksuzniji advent kalendar

Sezona praznika je pred nama i Tiffany & Co. nas uvodi u tu toplu atmosferu svojim godišnjim advent kalendarom...

I ovoga puta, poznati brend nakita je odlučio da oda počast jednom od najuticajnijih umetnika 20. veka: Žan-Mišelu Baskijatu, sa reprodukovanom verzijom njegove slike koja je primenjena na celom izdanju. Predstavljen u obliku ormara od belog hrasta, delo pokojnog njujorškog umetnika iz 1982. godine, „Equals Pi“ se nalazi na prednjoj strani kalendara. Retko viđeno umetničko delo nedavno je primećeno u reklami koju je Tiffany predstavio sa Bijonse i Džej Zijem u glavnim ulogama.

Inspirisana pravim baskijatovskim stilom, vrata od hrasta na kalendaru služe i kao platno za vernu reprodukciju slike. I slično njegovoj spoljašnjosti, ono što se nalazi unutar kalendara je isto tako primamljivo.

Kada se otvore obojena vrata, korisnici će pronaći 24 plave kutije sa prilagođenim brojevima, ispunjene Tiffany nakitom i drugim poklonima. Iako je teško utvrditi tačnu prirodu sadržaja, uzimajući u obzir prethodne advent kalendare, možemo se nadati da će se u plavim kutijicama naći nakit poput 18-karatne zlatne T True narukvice, 18-karatnog priveska Smile od ružičastog zlata i drugih legendarnih komada nakita.

Pored održavanja praznične groznice, brend će takođe dati donaciju od 250.000 dolara od prodaje kalendara Free Arts NYC, neprofitnoj organizaciji koja pruža umetničke i mentorske programe mladima iz neprivilegovanih zajednica.

Po ceni od 150.000 dolara, Tiffany and Co. praznični advent kalendar za 2021. sada je dostupan u limitiranom izdanju na zvaničnom sajtu ove kompanije.