Osetite dašak praznične magije novom Bulgari kolekcijom

Više slika

Više slika

Bulgari brend je odlučio da sa nama podeli malo svoje praznične čarolije novom Holiday 2022 kampanjom, koja je dobila naziv I Believe in Wonder…

Vitora Ćereti, Blesnja Miner i He Cong su top modeli su ovekovečeni na prazničnim fotografijama. Slavni trio pozirao je pod prazničnim svetlima pred objektivom Solvea Sundsboa, noseći aksesoare sa potpisom čuvenog brenda, kao što su ogrlice, satovi, prstenje i tašne.

Vitorija Ćereti pozirala je u svetlucavom topu, uz koji je ponela roze zlatnu Serpenti High Jewelry ogrlicu. He Cong takođe je ponela delikatne komade iz Serpenti kolekcije slavnog brenda, koji su idealni za prazničnu sezonu.

Model Blesnja Miner ponela je B.zero1 ogrlicu, koja sadrži detalje u formi lanca, dekorisan dijamantskim paveom i 18karatnim belim zlatom.

Ukoliko verujete u čuda, nešto zaista posebno vam se može dogoditi, barem tako smatraju čelnici Bulgari brenda, koji vas pozivaju da svet pogledate širom otvorenih očiju, kako biste mu se divili i otkrili beskrajno oduševljenje, neverovatnu lepotu i čistu radost.

Luxury Experience