Očaravajuća Žizel Bundšen u Vivara Holiday kampanji

Više slika

Više slika

Svakog dana, korak smo bliži raskošnoj prazničnoj sezoni, što nam dokazuje i nova Vivara Holiday 2023 kampanja, Žizel Bundšen u glavnoj ulozi…

Najnovija kampanja slavnog brenda nakita kombinuje pripovedanje, stil i sjajni nakit predstavljajući samu suštinu prazničnih proslava. Nakon njenog pojavljivanja kao lica kampanje za novembar 2023, brazilski supermodel se još jednom vraća na scenu u Vivara stilu kako bi nas očarala i inspirisala za predstojeću sezonu proslava i praznika.

Pod kreativnim vođstvom Đovanija Bjanka i pred objektivnom fotografa Fernanda Tomaša, ova kampanja nas zaista zadivljuje, sa svojim sepia tonovima koji naglašavaju vanvremensku privlačnost svih komada nakita, ali i same Žizel Bundšen.

Od ogrlica sa priveskom preko naušnica, pa sve do složenih narukvica, svaki komad iz nove kolekcije upotpunjuje praznično raspoloženje. Stilista Renata Korea podiže vizuelni doživljaj kampanje uparivanjem prefinjenih komada nakita sa elegantnim parti haljinama, poput modela na jedno rame i haljine dubokog dekoltea, ističući tako svestranost i privlačnost nove kolekcije.

Dopunjujući ovu prefinjenu vizuelnu priču, Henrik Marins, frizer i šminker, učinio je čuda sa slavnim plavim uvojcima supermodela, predstavljajući besprekoran i blistav izgled.

Možemo slobodno reći da Vivara brend prevazilazi tradicionalne praznične kampanje, kreirajući svoju verziju ispunjenu naracijom. Video kampanja koja je deo praznične proslave podeljena je u pet činova koji obuhvataju pripremu zabave, pića i večere, uz razmenu poklona i koreografisani ples.

Inspirisan novom erom TikTok sadržaja, ples dodaje savremeni preokret kampanji. Što se tiče same kolekcije, ona uključuje dizajne sa dijamantima, komade inspirisane trendom lanaca i opcije ukrašene biserima i kamenjem plave boje.

Luxury Experience