Novi trendovi u svetu venčanja – verenički satovi

Da li je vereničko prstenje zastareo pojam?

Mladoženje, mlade i njihovi gosti će najverovatnije prisvojiti nove trendove, koji po mišljenju mnogih menjaju tradiciju iz korena. Nakon godine koja je bila ispunjena venčanjima preko Skajpa i Zuma, odloženim zabavama i dosadom u okviru naša četiri zida, Lyst predviđa da će parovi i oni koji će posećivati njihove zabave tokom ove sezone, biti raspoloženi za slavlje u velikom stilu. Prema podacima ove platforme, pretrage za mini haljinama za venčanje, dekorisanim pantalonama i potpeticama koje su dekorisane kristalima stabilno je rasla tokom prve četvrtine godine, što nagovšetava povratak glamuroznih zabava.

Još jedan interesantni podatak je sledeći: parovi počinju da investiraju u “vereničke satove”, što je napredna alternativa tradicionalnom vereničkom prstenju. Tokom prethodne godine, upiti vezani za satove, praćeni terminima “venčanje”, “par” i “veridba”, porasli su za 42 procenta.

Parovi su takođe prihvatili i rodno fluidno odevanje – pretraga “muška suknja za venčanje”, porasla je 26 % u odnosu na prethodnu godinu. Takođe, u porastu su i pretrage vezane za rukavice za venčanje, što donekle doprinosi tradicionalnom izgledu, možda već davno prošlih vremena.

Da li ćemo zaista konačno moći da se opustimo i uživamo na slavljima kao pre izbijanja pandemije korona virusa ostaje da vidimo, ali definitivno smo u prilici da vidimo svetlost na kraju tunela…