Nova saradnja: Chopard x Agent 007

Filmovi o slavnom agentu 007 uvek su puni predivnih stvari – počevši od fantastičnih veština snimanja filma, preko predivnih lokacija i žena koje u njima glume…

Uglađeni gospodin Bond i njegove Bond devojke oduvek su atraktivni par, ali možemo slobodno reći da su sada dobili ozbiljnu konkurenciju. Šta može biti prijatnije za oko Bonda i njegove devojke? Pa, Chopard nakit.

Chopard Green Carpet kolekcija, koja je tako nazvana jer je u celosti kreirana od održivo dobijenih materijala, očaraće nas u dvadeset petom Bond filmu, No Time to Die, a na sebi će je nositi Ana de Armas, koja igra ulogu Palome, CIA agenta.

Sve u svemu, Chopard komadi nakita će zadiviti čitav svet sa ukupno 140 karata vrhunskih dijamanata. Jedan pogled na ove fantastične komade će u vama izazvati pravo divljenje, a za snimanje filma su odabrana čak tri, od kojih je Chopard narukvica najimpoznatnija sa ukupno 82 karata. Druga dva komada su grand Chopard ogrlica sa 43 karata i naušnice sa još 14 karata dijamanata.

Najnoviji Džejms Bond film, No Time to Die, će se u bioskopima naći od aprila ove godine, dok ćemo glumicu imati prilike da vidimo i na crvenom tepihu povodom premijere ovog filma, sa sve prethodno pomenutim fantastičnim draguljima.

 

Luxury Experience