Nova Boucheron kolekcija kao omaž Parizu

Obeležja grada, uključujući kaldrmisane ulice i impozantne stubove, inspirisali su francuski luksuzni brend i njihove ogrlice, prstenje, narukvice i minđuše kreirane od belog zlata i dijamanata…

Grad Svetlosti oduvek je mamio okorele ljubitelje romantike iz čitavog sveta, a sada, Boucheron brend kanališe sav šarm Pariza kroz svoje nove komade: prstenje, ogrlice i narukvice. Iz njihove skoro renovirane ustanove, sada nam stiže vu du 26 kolekcija, koja interpretira ovaj sjajni grad kroz juvelirske komade.

Stubovi akantusa, koji su poznata znamenitost Pariza, izraženi su kroz biserne kićanke sa detaljima lista akantusa, dok se ti sinusni listići mogu ponovo videti na ikonskoj ogrlici u formi upitnika i visećim minđušama od dijamanata i belog zlata. Kaldrmisane ulice Place Vendome dobile su glamurozni sjaj uz pomoć ogrlice kreirane od malih, ledenih komada kristalnih pločica, sa daškom dijamanata koji se mogu skinuti i nositi u formi prstena.

Kristali su takođe utisnuti u glave konja na Cheval de l’Opera narukvici i prstenu. Inspirisani skulpturama konja iz Opere Garnier, ovi konji imaju grive kreirane od dijamanata. Wladimir, mačka ove juvelirske kuće, ovekovečena je u formi prstenja od crnih safira i smaragda, odnosno dijamantskog pavea i zelenog turmalina. Potom, tu su Nuri, vrhunske asimetrične minđuše kreirane od titanijuma sa dragim kamenčićima raznih boja.

Veći komadi iz ove linije uključuju Armoiries, lance od žutog zlata koji su dekorisani imperijalnim topazom težine 32.22 ct, koji se može skinuti i nositi kao broš. Na kraju, možemo reći da svu svi komadi iz ove linije opčinjavajući, a dekorisani su dragim kamenjem vrhunskog kvaliteta.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion