Najslasnija kolekcija nakita - Godiva x Le Vian

Što više to bolje je naša omiljena izreka, posebno kada govorimo o čokoladi...

Najnovija Godiva x Le Vian kolekcija udvostručila je naše zadovoljstvo uz pomoć partnerstva koje će našu ljubav prema čokoladi učiniti besmrtnom, na najbolji mogući način. Za razliku od prave čokolade, ovi komadi neće nestati za samo nekoliko sekundi. Le VIan kolekcija nakita inspirisana Godiva čokoladom akcentuje ručno lakiranje sa predivno dekorisanim emajliranim detaljima uz pomoć Chocolate Diamonds - prirodno obojenim dijamantima koji su odabrani zbog svog rariteta i boje. Le Vian, trendi juvelirski brend, prenosi Godiva poslastice na premijum nivo u formi prstenja, minđuša i ogrlica.

"Kao svetlucavi podsetnik koliko sladak život može biti, posebno tokom onih dana kada nam ništa ne polazi za rukom, tu je uvek Godiva. Jako smo uzbuđeni što je ova naša kolekcija prihvaćena sa toliko ljubavi, da smo inspirisani da kreiramo još jednu", izjavio je Godiva Global CEO, Nurtak Afridi. "Godiva uvek traži nove načine da unese čudesa i sreću u život što većeg broja ljudi širom sveta, a ovo partnerstvo sa Le Vian nam je omogućilo da učinimo baš to".

CEO juvelirskog brenda Le Vian, Edi Le Vian, izjavio je: "Čokolada utiče na primalni deo našeg mozga, ona skrivena osećanja koja pokreću naše najdublje emocije. Svet čokolade fokusira se na čuda i magije ove poslastice, inspirišući dekadentna osećanja i instinkte".

Element ove dekadentne kolekcije koji se posebno izdvaja je Godiva x Le Vian ogrlica koja je drapirana poput otopljene čokolade, a dekorisana je predivnim Chocolade Diamont eksterijerom, izgledajući veličanstveno i slasno, prostno nas navodeći da je zagrizemo svaki put kada je ugledamo.

Na kraju, možemo reći da je ova kolekcija već sada dostupna za kupovinu sa početnom cenom od 899 dolara.

Luxury Experience