NAJSKUPLJE VERENIČKO PRSTENJE

Jednostavno dijamantsko vereničko prstenje predstavlja vanvremensku eleganciju, ali juvelirski brendovi su nam pripremili nekoliko novih trendova za ovu sezonu…

Kombinacija novih postavki, doza senzualnosti, kontrastne boje, između ostalog, su ono što opisuje najlepše vereničko prstenje današnjice. U našem slučaju, samo jedan faktor je bio bitan u donošenju odluke: ekskluzivna i ekstravagantna cena ovih deset predivnih komada koji su nam privukli pažnju.

Svesni smo da je namera bitna kada je u pitanju bilo koji poklon, ali pitamo se koja je bila prva pomisao dama koje su dobile ovo skupoceno prstenje na poklon. Šta mislite od prstenu od 2.5 miliona dolara? Toliko je Majkl Daglas platio prsten koji je poklonio predivnoj Ketrin Zeta Džouns.

Ali, sa druge strane, zaista nije bitna samo cena. Iznenađujuće, najjeftiniji prsten na našoj listi pripada Kejt Midlton, Vojvotkinji od Kembridža. Košta “samo” oko 137.000 dolara. Ne želimo da kažemo da dotični Princ štedi na njoj, već da naglasimo emotivnu vrednost ovog komada nakita. Taj prsten je pripadao njegovoj majci Princezi Dajani, koja ga je dobila kada na poklon kada je pristala da se uda za engleskog naslednika pre nekoliko dekada.

Novac vas ne može učiniti delom kraljevske porodice, ali vas može postaviti na vrh naše liste, što je izgleda bio cilj Ričarda Bartona kada je birao prsten za damu ljubičastih očiju, odnosno Elizabet Tejlor. Zanima vas cena njenog prstena?? Pa recimo to ovako: vredan je kao 50 najnovijih Bentlija.