Intrigantni komadi nakita sa potpisom Virdžila Abloa

Uradi sam projekti, postojali su i pre nego što je nastao izraz kojim se sada opisuju…

Klinci su koristili gumice da naprave različite igre ili narukvice, dok su se spajalice uplitale i nosile kao nakit. Ipak, iako deluje pomalo naivno, dizajn funkcioniše upravo tako. Inspiracija se nalazi svuda oko nas, i potreban je samo jedan trenutak otkrovenja kako bi se pred nama ukazala ideja koja će promeniti čitav svet. Virdžil Ablo je u partnerstvu sa kompanijom Jacob & Co odlučio da oživi nostalgiju, kreirajući kolekciju narukvica i minđuša uz pomoć spajalica.

Obične spajalice iz naše prošlosti transformisane su u luksuzne komade, kreirane od 18-karatnog belog, žutog ili roze zlata. Moramo priznati da je ovo jedan od najinteresantnijih projekata Virdžila Abloa, jer on prenosi ideju školskog deteta i kombinuje je sa neverovatnim kvalitetom Rocafella lanca na svoj jedinstven način.

Svaka narukvica ili minđuše sastoje se od interesantnog dezena kreiranog od komada u obliku spajalica. Lanac od 18-karatnih spajalica dolazi dekorisan dijamantima, koji čitavoj priči daju sasvim novu dimenziju, odvažnost, samopouzdanje i stil.

Kako kažu iz Jacob & Co brenda: “Kreiranje konekcije između stvari je jedna od najmoćnijih stvari na svetu”. Ukoliko ste se zaljubili u očaravajuće komade nakita iz ove linije, možete je naručiti putem sajta brenda, pri čemu će osnivač kompanije Jacob & Co, Džejkob Arabo i Virdžil Ablo, lično pregledati svaki komad kako bi se uverili u njegov kvalitet.