Drejkov dijamantski lanac od 50 karata je zvezda njegovog najnovijeg muzičkog spota

Američki reper je u spotu za numeru „First Person Shooter” nosio lanac težak dva kilograma.

Drejk voli nakit i to ne krije. Prošle godine, na kraju krajeva, videli smo ga kako se pojavljuje na sceni sa ogrlicom ukrašenom sa 42 zadivljujuća dijamanta koju je kreirao poznati zlatar Aleks Mos. Drago kamenje u ovoj konkretnoj ogrlici predstavljalo je sve vreme kada je reper razmišljao da zaprosi devojku tokom veze, ali nije, baš kao što opisuje u pesmi „Previous Engagements.“

Drejk je ove godine odlučio da učini nešto nečuveno. Zamolio je Nadin Gosn da dizajnira dijamantski lanac od 50 karata koji će nositi u muzičkom spotu za svoju upravo objavljenu pesmu "First Person Shooter".

Kako je Gosn otkrila u svojoj objavi na Instagramu, bila je inspirisana povocem svog psa i napravila je lanac za vrat težak skoro dva kilograma od 18k belog zlata.

„Hvala vam što ste nam dali priliku da napravimo nešto cool i neverovatno. Hvala mojim neverovatnim majstorima za sve pokušaje i greške koje su uložene u ovo, kao i za svu posvećenost“, napisala je Gosn.

Drejk i Gosn su i ranije sarađivali u čast poslednjeg albuma repera. Ona je za poznatog repera pripremila lanac od malih psećih kostiju, sa 18-karatnim zlatom, 50-karatnim belim dijamantima i 6-karatnim ružičastim dijamantima.

Vredi napomenuti da je nedavno Drejk ponovo bio u medijima otkako je otkriveno da je misteriozni ponuđač koji je platio milion dolara za prilagođeni zlatni prsten koji je prvobitno pripadao Tupaku.

Luxury Experience