Dior Dior Dior - nova kolekcija nakita

Viktoir de Kastelan, brilijantni francuski juvelir, koji je ujedno kreativni direktor Dior Joaillerie od 1998.godine, skoro je predstavio novu kolekciju, jednostavno nazvanu Dior Dior Dior…

Kreirana kao omaž Haute Couture kreacijama ove kuće, kolekcija je inspirisana različitim vrstama čipke, koje su prisutne u arhivi ovog brenda. Dior Dior Dior uspešno transformiše čipku u obojeno drago kamenje, adaptirajući je u ogrlice, prstenje, narukvice i minđuše.

Kao što možete pretpostaviti, ovi predivni komadi nakita zahtevaju visok nivo znanja i izobilje strpljenja za kreaciju. Najbolji juvelirski ateljei Pariza bili su pozvani kako bi ove kreacije oživele, uz pomoć dragocenih metala, smaragda, plavih i pink safira, žutih dijamanata i mnogo toga drugog, izgledajući kao da su prišiveni na pravu čipku.

Naš omiljeni komad je opčinjavajuća Dentelle Satin Rubis narukvica, za koju je korišćeno devet različitih tehnika, kako bi dijamanti svetlucali u ritmu vaših pokreta. Za izradu ove narukvice utrošeno je 1.200 radnih sati, a verovatno bi svaka dama bila ekstatično srećna kada bi je dobila na poklon, posebno ukoliko ceni sve detalje vioske mode.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion