Chopard predstavlja zadivljujuću kolekciju nakita u saradnji sa Marajom Keri

Više slika

Više slika

Nakit je oduvek imao „ljubavnu vezu“ sa leptirima, ali događaji u protekle dve i po godine podsetili su skoro sve na to koliko je ovaj simbol rezonantan usred naše kolektivne transformacije izazvane pandemijom.

Leptiri u najnovijoj Chopard kolekciji visokog nakita, međutim, imaju mnogo ličnije značenje. Dizajniran u saradnji sa Marajom Keri, nakit optočen dijamantima odaje počast pevačicinoj dugogodišnjoj povezanosti sa leptirima.

1997.godine Maraja Keri je debitovala albumom „Butterfly“ koji je definisao njenu karijeru i kojim je pokazla da nema samo sjajan vokal, već da je jedan od najsvestranijih tekstopisca u savremenoj muzici. Sada je po prvi put svoju kreativnost usmerila na nakit. Udružila se sa Karolinom Šojfele, kopredsednicom i umetničkom direktorkom brenda Chopard, kako bi kreirala dve kolekcije nakita: kolekciju „Chopard X Mariah Carey high jewelry collection“ i „Happy Butterfly X Mariah Carey fine jewelry collection“.

Chopard X Mariah Carey kolekcija sačinjena je od para minđuša, ogrlice i prstena, sve je izrađeno od 18-karatnog belog zlata, dok je Happy Butterfly X Mariah Carey kolekcija opipljiv talisman večne lepote. Kolekcija obuhvata 12 komada sa leptirom izrađenim od „etičkog ružičastog i belog zlata“ i opisana je na sajtu brenda kao „providno otvoreno srce u kome se dijamant koji pleše gnezdi između dva kristala safira“.

Narukvice, privesci, prstenje i minđuše iz novih Chopard kolekcija dostupni su po cenama od 6.330 do 23.500 dolara.

Luxury Experience