Burme kakve do sada niste videli

Svi znamo da je vereničko prstenje nešto posebno, a da su burme aksesoar koji se nosi do kraja života…

Jedna kompanija iz Los Anđelesa, kreirala je svoju novu kolekciju nakita, koja je u najmanju ruku neverovatna. Takayas Custom Jewelry kompanija predstavila je svoju DNA Ring liniju nakita, koja je očarala sve koji su je do sada videli.

Njihove DNA burme izgledaju kao duple spirale, iako nas podsećaju i na simbol večnosti, što svakako savršeno odgovara prilici za koju se kupuju. Ipak, po verovanjima brak treba da traje večno, a ovo prstenje svakako je idealan aksesoar koji će potvrditi vašu ljubav.

Dostupne su u verzijama od srebra, 14-karatnog i 18-karatnog zlata i platine, a takođe su dekorisane dijamantima kada govorimo o ženskim verzijama, što će svaku damu oboriti sa nogu. Ovo je još jedan primer smelosti i vizionarstva koji je prošao kako treba, i bolje od toga!

Cene ovih komada još uvek nisu poznate, ali ako vam se dopada ono što možete videti u našoj galeriji, verovatno možete poslati upit ovoj kompaniji. Samo, pripremite se na cifru koju ćete čuti, jer smo sigurni da ovi komadi nikako neće biti jeftini!

D.Ć.