Bijonse isijava lepotom u novoj Tiffany & Co kampanji

Bijonse i Tiffany & Co ponovo sarađuju, kako bi predstavili novu kampanju Lose Yourself in Love…

Pevačica može biti viđena kako nosi glamurozne odevne kombinacije na fotografijama koje je uradio Mejson Pul. Reklamna kampanja slavi važnost otvorenosti za sve mogućnosti koje nam život pruža i potrebu da budemo svoji, bez ikakvih kompromisa.

Bijonse je pozirala noseći komade iz Tiffany T, HardWear, Knot i Lock kolekcija, dok je fotografisana u Hangar Studios u Los Anđelesu. Komadi nakita su kao svoj glavni aksesoar dobili skulpturne odevne komade i pripijene haljine koje su stilizovale Marni Senofonte i Peti Vilson. Prisetimo se, prošle godine, Bijonse i Džej Zi su bili glavni likovi Tiffany & Co About Love kampanje.

“Čast mi je što mogu nastaviti moje partnerstvo sa Tiffany & Co i još dublje istražiti koliko su predivne naše povezanosti, kada zaista slavimo vezu i važnost ljubavi koju gajimo sami prema sebi, kao individuama”, izjavila je Bijonse.

Na jednoj od fotografija, diva se može videti u zlatnom kaputu i nisu svetlucavih komada, dok na drugoj, ona pozira noseći set ogrlica i narukvica. Takođe, ona može biti viđena u haljini od lateksa koja je akcentovana svetlucavim komadima nakita, a pored fotografija, Lose Yourself in Love kampanja će uključivati i film, koji će biti predstavljen u oktobru ove godine.

“Kao istraživanje neustrašive kreativnosti, Lose Yourself in Love kampanja predstavlja otelotvorenje ljubavi prema sebi i osnažene elegancije. Bijonse je inspiracija za mnoge ljude baš zato što isijava ovim kvalitetima. Čast nam je što možemo nastaviti naše partnerstvo drugu godinu za redom i prizvati novu, uzbudljivu eru ljubavi”, izjavljuje Aleksander Arno, izvršni potpredsednik proizvoda i komunikacija Tiffany & Co.

Luxury Experience