Žizel Bundšen otkriva luksuznu stranu putovanja u kampanji „Horizons never end“

Više slika

Više slika

Žizel Bundšen, legendarni supermodel, impresionira u najnovijoj kampanji Louis Vuitton, „Horizons Never End“...

Luksuzni brend Louis Vuitton predstavio je nedavno kampanju pod nazivom "Horizons never end" sa Lionelom Mesijem, koja je sada dobila nastavak sa Žizel Bundšen u glavnoj ulozi.

Fokusirajući se na bezvremensku kolekciju prtljaga ovog brenda, kampanja prikazuje Žizel na zapanjujućoj seriji fotografija koje je fotograf Glen Lahford snimio u živopisnom okruženju Majamija. U srcu Louis Vuitton kampanje „Horizons Never End“ je Horizons kolekcija, koja uključuje putne dodatke kao što su torba i kofer nastali iz kreativne saradnje brenda Louis Vuitton i poznatog dizajnera Marka Njusona koji je izjavio: "Za mene je horizont pogled u budućnost, dopuštanje mašti da me nosi i razmišljanje o tome što bi se moglo dogoditi, šta budućnost nosi – sve njene mogućnosti".

Svojim monogramom i inovativnim karakteristikama, ovaj komad prtljaga predstavlja primer posvećenosti dizajnerskog brenda izradi i stilu. Na ovim privlačnim reklamnim fotografijama, Žizel pokazuje svoj glam stil dok pozira na živopisnoj plaži. Odevena u kupaće kostime sa monogramom i u komadima od belog teksasa, ona odiše samopouzdanjem i elegancijom. Svaka fotografija je svedočanstvo vanvremenske privlačnosti Žizel Bundšen i trajne privlačnosti dizajna brenda Louis Vuitton.

Pogledajte video kampanje Louis Vuitton „Horizons Never End“ 2023, u kome Žizel Bundšen sa lakoćom spaja svet mode i putovanja.  

Luxury Experience