Lionel Mesi je zvezda nove Louis Vuitton kampanje

Pre nego što odluči kakva će biti njegova budućnost u fudbalu, Lionel Mesi je postao protagonista nove kampanje Louis Vuitton.

U danima koji su prethodili Svetskom prvenstvu u Kataru, dvojica najboljih igrača na svetu, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, „digli“ su u vazduh društvene mreže tako što su se pojavili zajedno u okviru reklamne kampanje Louis Vuitton.

Nešto kasnije, aktuelni svetski šampion i najbolji igrač prema FIFA, ponovo sarađuje sa francuskom modnom kućom, ali ovog puta bez društva portugalskog kolege.

Nakon što je dostigao rekord za fotografiju sa najviše lajkova u istoriji Instagrama, Lionel Mesi se vraća sam u njegovoj novoj kampanji “Horizons Never End”.

I u kratkim filmovima i na slikama objavljenim na sajtu brenda i društvenim mrežama, kapiten argentinskog tima izgleda elegantno na aerodromu, kao da se sprema da krene na put. On sedi u čekaonici, sa par kofera i loptom prekrivenom monogramom LV.

„Horizont znači gledati u budućnost, prepuštati se mašti i letenju, razmišljati o tome šta može doći, šta može da se desi, zamišljam pomalo od svega“, rekao je Lionel Mesi povodom snimanja reklamne kampanje.

Konačno, Lionel Mesi je ostavio poruku koja je izazvala pometnju među fanovima zbog neizvesnosti gde će igrati sledeće sezone: „Ne znam šta će biti sledeće, kakva će biti moja budućnost. Volim da maštam, da razmišljam o stvarima koje bi se mogle desiti, ali stvarno ne znam kakva će biti moja budućnost. Biće ono što mora biti, ono što Bog želi“.

Luxury Experience