Versace predstavlja novu šik torbu - La Medusa Mini

Ko god je rekao da dragocene stvari dolaze u malim pakovanjima verovatno je mislio na najnovije izdanje brenda Versace, luksuznu La Medusa Mini torbu.

Dolazeći u nizu nijansi, malena torba je zvezda nedavno predstavljene reklamne kampanje Versace proleće/leto 2022, sa sestrama supermodelima Belom i Điđi Hadid!

Male veličine, nova torba kombinuje privlačnost brenda Versace i mitsku moć Meduse i čini deo cenjene La Medusa linije torbe i modnih dodataka. Torba ima čvrstu ručku formiranu u prepoznatljivom Versace lancu, kao i odvojivi kaiš koji omogućava da se nosi na ramenu ili preko tela.

Preklop sa magnetnim zatvaračem pomaže da se sadržaj unutra drži sigurnim i na mestu. Kao što se i očekivalo, Medusa je postavljena na prednjoj strani smelog modnog dodatka nagoveštavajući prepoznatljiv simbol brenda.

Dostupna u crnoj i zlatnoj varijanti (od sjajne kože), kao i u svetlim, smelim nijansama kao što su neven žuta, plava i tirkizna, Versace mini torba La Medusa savršena je za predstojeću toplu sezonu koja je pred nama.

Svestrana torba luksuzne modne kuće se može nositi sa potpuno crnom večernjom odećom ili kombinovati sa ležernim odevnim komadima.

Cena torbice je 1.900 dolara (osim tirkizne varijante, koja košta 2.100 dolara) i trenutno je dostupna na sajtu brenda.