Upoznajte nove Louis Vuitton Bubblegram torbe

Šarene, moderne i prošivene...

Savoir-faire Louis Vuitton inherentno je vezan za duh putovanja, koji datira iz korena modne kuće kao proizvođača kovčega.

Ovaj savoir-faire je više od doslovnog, prevazilazi stvarnost i otkrivanje fizičkog odredišta, izaziva radoznalost, omogućavajući nosiocu Louis Vuittona da uđe u okruženje iz snova, bez obzira gde se nalazi. Ove osnovne vrednosti se osećaju u svemu što Louis Vuitton radi, a najnovija kolekcija se vraća na ta uverenja, oživljavajući Louis Vuitton Bubblegram baš na vreme za sezonu proleće/leto.

Za petama svoje kolekcije Spring in the City, Louis Vuitton predstavlja novu zabavnu kolekciju Louis Vuitton Bubblegram koja će sigurno oduševiti mlađu populaciju. Neobična, šarena kolekcija sa novim i starim siluetama torbi predstavlja modele koji su nazvani po naletu boja i zaobljenim, zakrivljenim linijama. Kolekcija takođe slavi čuveni savoir-faire Louis Vuitton novim prošivenim monogramom.

Mladalačke, sveže i zabavne, Bubblegram torbe imaju za cilj da se istaknu, a pastelne nijanse su osnova kolekcije. Izrađena od mekane kože koja je završena efektom nalik oblaku, četiri oblika dobijaju Bubblegram ažuriranje. Tu su Papillion BB ($2,980), Alma BB ($2,980), Wallet on Strap ($2,570) i nova Over the Moon torba ($2,980).

Namenjene za sve sate tokom dana, torbe su dobile elegantne detalje poput zlatnih lančića. Iako iz modne kuće kažu da su delimično nazvane zahvaljujući pastelnim nijansama, dostupne su i u neutralnim bojama poput crne i bele.

Luxury Experience