Torba nedelje: Louis Vuitton Trunk PM

Više slika

Više slika

Kada se radi o brendu Louis Vuitton, znamo da od njih nikada ne možemo očekivati nešto sasvim obično…

Ovaj brend poznat je po svom eksperimentisanju i predstavljanju novih stilova svake sezone, posebno otkako je Nikolas Geskjer došao na čelo ženskog departmana. Veran svom neobičnom stilu, modni dizajner je predstavio svoje najnovije delo – Trunk PM torbu.

Kao novi preokret klasične Petite Malle, ova torba poseduje sve neophodne elemente tradicionalnog Louis Vuitton kovčega. Napravljena je od kvalitetne kože dekorisane Monogramom, dolazi sa S-kopčom i metalik ćoškovima. Ipak, ono što je čini našim top izborom, jesu ručke uz pomoću kojih se može nositi.

Ova torba poseduje široku gornju ručku i tanki podesivi kaiš, pri čemu se i ručka i kaiš mogu skinuti, što znači da se može nositi preko ramena, kao klač ili u ruci. Nova iteracija ikonične Petite Malle predstavljena je od strane Geskjera tokom Cruise 2023 modne revije.

Pored toga, nju je skoro na Instagram nalogu ovog brenda predstavila Dženifer Koneli. Klasična, versatilna i trendi, ova torba nam daje sve neophodne razloge da je obožavamo. Na kraju, možemo reći da se može kupiti preko zvaničnog sajta brenda i dostupna je u crnoj i oker boji.

Luxury Experience