Spoj modernosti i bezvremenske elegancije u Prada Eyewear kampanji

Prada, slavna italijanska modna kuća, lansirala je svoju zadivljujuću kampanju naočara jesen/zima 2023., predstavljajući harmoničan spoj savremenog stila i klasične sofisticiranosti.

Poznati fotograf Vili Vanderper vešto je uhvatio suštinu kampanje, na kojoj je predstavljena upečatljiva manekenka Amanda Marfi.

Amanda služi kao savršeno oličenje Prada kolekcije naočara za zimu 2023, koju karakteriše geometrijska preciznost, posebno u elegantnim pravougaonim oblicima. Na pozadini šarenog cveća na crnom platnu, umetnički izraz odražava prepoznatljivu estetiku koja se nalazi u jesenji Prada konfekciji.

Poznati stilista Olivije Rico bira komplete koji besprekorno kombinuju košulje sa oštrim kragnom sa elegantnim i sofisticiranim naočarima, povećavajući ukupnu privlačnost. Ovaj promišljen izbor ne samo da dopunjuje naočare, već i jača imidž Prada žene.

Osim zapanjujućih vizuelnih efekata, kampanja dostiže nove visine sa kreativnim pravcem frizera Entonija Tarnera i šminkerke Linsi Aleksander koji pedantno kreiraju izgled Amande Marfi, naglašavajući uglađenu, tamnu kosu i nenametnutu šminku koja naglašava prirodnu lepotu i sofisticiranost sinonim za Prada ženu.

Luxury Experience