Rimowa x Porsche predstavljaju kofer limitiranog izdanja - Pepita

Rimowa i Porsche nastavljaju potragu za savršenstvom uz najnoviju saradnju limitiranog izdanja.

Rimowa, jedan od vodećih svetskih proizvođača premijum prtljaga, nedavno se udružio sa kompanijom Porsche kako bi dizajnirali aluminijumski višenamenski kofer za one koji vole da putuju u velikom stilu.

Nemačke kompanije Rimowa i Porsche su kombinovale svoju inovativnu ekspertizu povodom nove kultne saradnje. Brendovi su zvanično najavili debi RIMOWA x Porsche Hand-Carry Case Pepita, kofera limitiranog izdanja koji slavi dizajnersko nasleđe oba brenda.

Saradnja skreće pažnju na detalje oba brenda, stavljajući funkcionalni dizajn, tehničke inovacije i visoke performanse u prvi plan svih svojih proizvoda. Prepoznatljiv kofer inspirisan je prvom generacijom Porschea 911, a takođe uključuje prepoznatljivu estetiku brenda Rimowa, odnosno proizvode od aluminijuma.

Kofer ima naglašene detalje visokog sjaja, kao i reflektivnu srebrnu završnu obradu, a takođe ima crne kožne kaiševe koji su pričvršćeni za kućište pomoću držača u obliku grebena koji podsećaju na tradicionalne kaiševe za haube. Porsche grb je ponosno naglašen na spoljnoj strani kofera.

Unutrašnjost ima U-džep sa rajsferšlusom i X-kaiš koji svoje dizajnerske tragove preuzima od sigurnosnog pojasa. Unutrašnjost je ukrašena tkaninom Houndstooth Pepita i takođe uključuje crne kožne akcente, kao i utisnuti Porsche grb i žutu nalepnicu sa uputstvima koja nastavljaju motive inspirisane 911.

Kolekcija kofera je dostupna u ograničenim količinama, sa samo 911 predstavljenih komada. Fanovi će moći da nabave novi kofer od 21. aprila u odabranim RIMOWA prodavnicama, kao i na sajtu brenda Porsche.