Porsche Design predstavlja naočare za one koji cene fuziju stila

Kolekcija naočara „Iconic“ Porsche Design predstavlja posvećenost brenda pomeranju granica i redefinisanju onoga što je moguće u svetu naočara.

Kolekcija pomera granice i izaziva status kvo, kombinujući inteligentnu funkcionalnost sa izvanrednim jezikom dizajna. Sa fokusom na tehničku sofisticiranost, jedinstvene materijale i inspiraciju iz automobilskog inženjeringa, Porsche Design stvara naočare koje savršenstvo i preciznost podižu na sledeći nivo. Brend nastavlja da oblikuje budućnost naočara sa Iconic Machined (P’8951) naočarima za sunce iz Iconic serije.

Porsche Design's Iconic Machined (P’8951) je strogo ograničeno remek-delo koje predstavlja futuristički dizajn i inovativnu tehnologiju. Ove jedinstvene naočare za sunce se mogu pohvaliti jedinstvenom metodom proizvodnje koja ih izdvaja. Izrađene kao skulptura, Iconic Machined su pedantno izrezane od jednog, čvrstog aluminijumskog bloka sa neuporedivom preciznošću. Ovaj proces obezbeđuje izuzetan kvalitet i izdržljivost.

Iconic Machined imaju ugaone oblike i smele, ravne linije koje im daju tehnički i smeo izgled. Svetao aluminijumski materijal i oštre ivice stvaraju zadivljujuću igru svetlosti i senke, poboljšavajući njihovu vizuelnu privlačnost.  

Iconic Machined crpi inspiraciju iz još jednog legendarnog dizajna i tehnologije, automobila Porsche 911. Ovo remek-delo ograničenog izdanja naočara odaje počast legendarnom sportskom automobilu, hvatajući njegovu suštinu u svakom detalju. Kao svedočanstvo svoje ekskluzivnosti, Iconic Machined je striktno ograničen na 911 komada, osiguravajući da vlasnici postanu deo ekskluzivne grupe pojedinaca koji cene fuziju stila, tehnologije i automobilskog nasleđa.

Porsche Design entuzijasti i ljubitelji naočara mogu nabaviti Machined naočare u Porsche Design prodavnicama, specijalizovanim prodavcima naočara i onlajn na porsche-design.com. Naočare za sunce imaju preporučenu maloprodajnu cenu od 895 evra.  

Luxury Experience