Must have za leto: Kristi Tarlington predstavlja smelu Marc Jacobs torbu

Kristi Tarlington se vraća kao legendarno lice brenda Marc Jacobs, ovog puta za živahnu kampanju koja slavi Tote Bag, napravljenu u saradnji sa pokojnim umetnikom Stivenom Sprausom.

Sa fotografijama koje je uradio Nik Njubold u minimalističkom studijskom okruženju, supermodel iz 90-ih sa blistavim osmehom pozira u ležernoj majici bez rukava i farmerkama. Izgled dopunjuje smeli, neonski print, odnosno grafiti nove Tote Torbe.

Partnerstvo sa Stivenom Sprausom oživljava njegovu legendarnu street art estetiku, donoseći novi zaokret u prepoznatljivi modni dodatak. Stilizovana od strane Alastara Makima, ova kampanja sa Kristi je počast trajnom prijateljstvu i kreativnoj sinergiji između Marka Džejkobsa i pokojnog Stivena Sprausa. Njihova rana saradnja u modnoj kući Louis Vuitton početkom 2000-ih ostavila je neizbrisiv trag u svetu mode.

Grafiti, koji se izdvajaju sa prolećne piste 2001. godine, ponovo se pojavljuju u ovoj kolekciji, noseći dirljivu frazu: “Grant me the serenity to chill.”

Upečatljiva zelena slova na tamnoj pozadini stvaraju upečatljiv vizuelni narativ, čineći ovaj komad obaveznim za leto 2024.

Luxury Experience