Must have hit leta – nova Celine torba

Celine kolekcija torbi puna je neverovatnih opcija, koje su spremne da zadovolje sve potrebe i ukuse svojim funkcionalnim dizajnom i čuvenom luksuznom minimalističkom estetikom koju ovaj brend neguje…

Najnoviji dodatak sverastućoj postavi je Celine Soft Cube Bag, šik torba dimenzija 22.5 x 22.5 cm, koja ima dubinu od 12.5 cm, a napravljena je od veoma kvalitetne i prijatne kože, spolja i iznutra.

Žene iz čitavog sveta će verovatno ceniti predivne gornje ručke i kaiš za nošenje preko ramena koji je dostupan i u kontrastnim tonovima, kao i rajsferšlus za zatvaranje i dva ravna džepa u unutrašnjosti torbe. Jednostavna, praktična i neverovatno moderna, nova ležerna Celine torba će izmamiti osmeh na lice svake žene – bila ona domaćina, poslovna žena ili nešto između.

Trenutno, ova torba je ponuđena u samo jednoj veličini, koja vam nudi dovoljno prostora za sve vaše potrepštine, ali verujemo da će francuski brend uskoro predstaviti i druge dimenzije koje će zadovoljiti sve naše potrebe. Celine praktično svaki put predstavlja različite veličine svojih novih dizajna, pa stoga mislimo da ni ovaj model neće biti izuzetak.

Soft Cube torba je pomalo skupocena – u verziji od kože koštaće vas 1.700 dolara, dok će vas verzija od velura koštati 1.650 dolara. Naravno, tu je i jedna izuzetno primamljiva ekskluzivna verzija, koja košta neverovatnih 3.050 dolara. Ako vam se dopada ovaj novi model, verovatno će vas obradovati vest da je već dostupan za kupovinu.