Montblanc predstavlja novu Naruto kolekciju

Od kada se prvi put pojavila pre 20 godina, japanska anime serija Naruto zaokupila je maštu obožavaoca širom sveta svojim živopisnim pričama o avanturama mladog nindže Naruta Uzumakija.

Sa svojim korenima čvrsto usidrenim u kulturu pisanja, Montblanc slavi umetnost kreativnog pripovedanja i kulturni uticaj Naruta sa Montblanc x Naruto kolekcijom dodataka za pisanje, kožne galanterije i pametnih satova.

Naruto se ističe kao jedna od najprodavanijih serija svih vremena sa 250 miliona prodatih primeraka u 46 zemalja do danas. Serija prati avanture Naruta Uzumakija, mladog nindže siročeta koji se kreće izmišljenim svetom u potrazi za priznanjem i ispunjavajući svoju ambiciju da postane vođa svog sela i najjači nindža.

Pored likova postavljenih na crnoj pozadini, komadi sadrže smele narandžaste elemente dizajna koji dočaravaju poteze četkice, kapljice mastila i simbole u ​​stilu kaligrafije povezane sa umetnošću pisanja.

"Naruto je kulturni fenomen koji privlači generacije jer se bavi životnim lekcijama na dinamičan, ubedljiv i pristupačan način. Jedna od tih lekcija je vrednost koja dolazi iz prenošenja znanja, tema koja je usko povezana sa Montblanc nasleđem rukopisa i njegovom stalnom misijom da inspiriše ljude da ostave svoj trag u svetu na smislen i svrsishodan način“, kaže Nikolas Baretci, izvršni direktor kompanije Montblanc.

Kolekcija uključuje Montblanc Meisterstuck, alat koji je generacijama u službi samoizražavanja i kreativnosti. Specijalno izdanje Montblanc x Naruto Meisterstuck dostupno je kao hemijska ili naliv-pero. Specijalno narandžasto mastilo u staklenoj boci i kožna sveska ukrašena Narutom upotpunjuju asortiman za pisanje.

Asortiman kožne galanterije Montblanc x Naruto sastoji se od nekoliko torbi, novčanika, privezaka, kožnih kaiševa sa M kopčom, uključujući futrolu za iPhone 13 i futrolu za Air Pods. Kolekciju upotpunjuje pametni sat Montblanc x Naruto Summit 3 sa uzbudljivim Naruto animacijama.

Luxury Experience