Louis Vuitton torba koja je osvojila čitav svet

Od parfema, preko aksesoara, pa sve do audio uređaja, Louis Vuitton brend proširio je svoj obruč luksuza u svaki kutak modnog sveta…

Ipak, postoji jedna stvar po kojoj su definitivno najpoznatiji u čitavom svetu, a to su tašne i prtljag. Od klasičnih tote torbi sa LV monogramom do šik kožnih modela, ova marka nam je ponudila apsolutno svaku varijantu o kojoj smo maštali. Ipak, sa željom da nas ponovo iznenade, oni su predstavili nove keepalls torbe koje sijaju u mraku! Naravno, ovaj aksesoar je internet osvojio brzinom svetlosti.

Kreirane pod kreativnim vođstvom Virdžila Abloa, nove torbe koje sijaju u mraku deo su izuzetne proleće/leto 2019 kolekcije ovog brenda. Kao vrhunski aksesoar, keepalls torbe su osvetljene serijom fiber-optičkih niti, utkanih u materijal od kog su torbe napravljene. Po prvi put, ovi modeli su ugledali svetlost dana tokom pariske modne revije brenda, zajedno sa brojnim drugim komadima iz nove eklektične kolekcije.

Još uvek nemamo zvaničnu informaciju o lansiranju novih svetlećih torbi, ali verujemo da će se one u buticima naći tokom prve polovine ove godine. Ako je verovati insajderskim izvorima, one će imati daleko više cene od svojih običnih kompanjona. Ipak, sudeći po reakcijama interneta, cena neće predstavljati problem fanovima brenda.

 
 
 
View this post on Instagram

Those glow bags are insane 😳🌈🧳

A post shared by MINIMAL is the MOVEMENT (@minimalmovement) onJan 17, 2019 at 1:07pm PST

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion