Louis Vuitton predstavlja novu kampanju za kolekciju Twist torbi sa Naomi Osakom

Legendarna torba Louis Vuitton Twist se vratila - bolja, smelija i savršena za leto!

Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju Twist torbi za leto 2022. kampanjom u kojoj se pojavljuje ambasadorka brenda i četvorostruka grend slem šampionka, Naomi Osaka.

Čuvena torba poznata je po svom šik i elegantnom izgledu i oličava nasleđe Louis Vuitton brenda sa svojim LV Twist lock zatvaračem. Ponovo osmišljena za letnju sezonu, glamurozna torba sadrži nove detalje kao što su kaiš sa vezom i torbica za novčiće u obliku limuna, lanac zlatne boje sa privescima od emajla koji su inspirisani simboličnim katancem i Monogram cvetom, metalna verzija LV Twist kopče i ispreplitani kožni lanac.

Pored prepoznatljivih nijansi crne, bele, žute, bež i braon boje, najnovija kolekcija takođe sadrži varijante u neon roze, bebi plavoj, nebesko plavoj, lavandi i narandžastoj sa ombre kaiševima i elegantnim lancima od metala u boji zlata i srebra.

U reklamnoj kampanji koja je snimljena u Los Anđelesu, rodnom gradu Osake, Naomi pozira pored bazena i na teniskom terenu sa novom torbom poznatog brenda.

Prvi put predstavljena u Cruise kolekciji 2015, Twist torba je postala sinonim evolucije i svestranosti, o čemu svedoče njene nove interpretacije svake godine. 

Luxury Experience