Louis Vuitton lansira torbu od 2.340 evra koja izgleda kao kantica farbe

Louis Vuitton Paint Can Bag: luksuzna torba modne kuće košta 2.340 evra i izgleda kao kantica u kojoj se nalazi farba.

Čini se da je groznica lansiranja neobičnih proizvoda i luksuznih modnih dodataka zauvek ušla u srca modnih kuća. Nije prošlo ni mesec dana otkako je modna kuća Balenciaga lansirala torbu od 1.800 dolara koja izgleda kao kesica čipsa, Louis Vuitton dolazi da ukrade deo ekstravagantne slave lansirajući torbu koja izgleda kao kantica boje.

Njeno ime je tačno opisuje. Louis Vuitton Paint Can Bag je zapravo kantica boje koja je pretvorena u torbu. Dizajnirao je pokojni umetnički direktor kuće Virdžil Ablo i prvi put je viđena na reviji Louis Vuitton jesen/zima 2022. Torba je napravljena od goveđe kože, a obložena je platnom koje je kombinovano sa postavom od mikrovlakana i zatim je ukrašeno srebrnim detaljima.

Paint Can Bag je dostupna u šest prepoznatljivih boja - ljubičasta, narandžasta, crvena, zelena, žuta i plava. Torba nudi mnoštvo detalja koji privlače pažnju, kao što su „EXTERIOR PAINT“ na kutiji, natpis „Handle With Care“, upozorenje o zapaljivom materijalu i LV monogram koji je dodat svuda.

Kao što je često slučaj sa radom Virdžila Abla, torba u obliku limenke naišla je na pohvale, ali i žestoke kritike, uglavnom zbog cene od 2.340 evra.

S druge strane, fanovi Virdžila Abloa tvrde da je sposobnost da se od predmeta uobičajenog poput limenke pretvori u „it“ modni dodatak veliko dostignuće.

U svakom slučaju, možete izvući sopstvene zaključke o torbi tako što ćete je detaljnije pogledati na sajtu brenda Louis Vuitton. Alternativno, možete posetiti najbližu prodavnicu boja, odabrati kantu za farbanje koja vam se sviđa i kreirati sopstvenu verziju.

Luxury Experience