Louis Vuitton lansira luksuzne vizire

Korona virus još malo proslavlja svoj prvi rođendan na našoj planeti…

On i dalje vlada brojnim zemljama širom sveta, a kako deluje, sa njim ćemo se boriti i u prvoj polovini iduće godine. Maske za lice i zaštitni viziri postali su naši prirodni produžeci od kojih se ne odvajamo kada god da izlazimo iz svojih domova.

Mnogi tvrde da nam ti proizvodi ulivaju samo lažnu sigurnost, predstavljajući pečat predaje, dok ih drugi smatraju dodatnim modnim aksesoarima – jedno je sigurno, postoje mesta gde su oni jednostavno obavezni. Baš iz tog razloga, brojni luksuzni brendovi su odlučili da predstave svoje varijacije na temu.

Ukoliko vam tradicionalne maske smetaju i ne dozvoljavaju vam da dišete slobodno, Louis Vuitton ima idealno rešenje za vas. Slavna modna kuća je kao deo svoje Louis Vuitton 2021 Cruise kolekcije lansirala vizire koji su dekorisani njihovim čuvenim monogramom.

Po svemu sudeći, lična zaštitna odela će bti sledeća velika stvar koja će oduševiti modnu javnost, a samo je pitanje vremena kada će neka od većih kuća upravo to lansirati. Ipak, s obzirom na to da su putovanja deo DNK Louis Vuitton brenda, nismo iznenađeni njihovim novitetima, jer su uvek znali šta da ponude svojim fanovima koji neretko lete iz jednog kraja sveta u drugi.

Zvanična cena ovog komada, kao i njegova dostupnost još uvek nisu objavljeni, ali pretpostavljamo da ćete morati da potrošite oko 700 dolara.