Jimmy Choo oduševljava svojom neočekivanom novom saradnjom

Jimmy Choo nas je definitivno iznenadio svojom novom saradnjom…

Luksuzni brend udružio se sa kompanijom Timberland, kako bi zajedno kreirali kolekciju koja u sebi “spaja glamur crvenog tepiha, sa off-road funkcionalnostima”. Ikonične Timberland žute čizme su poslužile kao osnova capsule kolekcije, a dobile su luksuzni preobražaj dodavanjem štrasa i Swarovski kristala.

“Saradnja sa brendom kao što je Timberland daje Jimmy Choo mogućnost istraživanja nove avenije i učestvovanja u kreiranju sasvim drugačijeg narativa”, izjavila je kreativna direktorka brenda, Sandra Čoi. “Obožavam da sarađujem sa različitim kreativnim umovima i kombinujem naš DNK, da bih tako kreirala veličanstvene i iznenađujuće proizvode, sa neočekivanim vezama sa našim korenima. Timberland outdoor nasleđe, u kombinaciji sa našim senzibilitetom iz sfere visoke mode, stvara nešto zaista uzbudljivo i nesvakidašnje”, dodaje ona.

Glumac Kol Spraus i dalje nas oduševljava svojom ulogom modnog fotografa, sarađujući sa brendom Jimmy Choo na njihovim najnovijim poduhvatima. On je fotografisao modele Evana Moka i Kristen Noel Kroli u pustinji južne Kalifornije, jer upravo taj predeo reflektuje prirodu Timberland čizama, dok upotreba ogledala na savršeni način akcentuje dodir glamura.