Inspirisane dizajnom Virdžila Abloa, set Louis Vuitton čarapa od 2.550 dolara stiže na vreme za praznike

Postoji li nešto kao što je previše čarapa? Sigurno ne!

Ako volite čarape, onda su najbolje upravo stigle, a tajming ne može biti bolji! S obzirom na to da napolju postaje sve hladnije, a našim stopalima nelagodnije, i da su novogodišnji i božićni praznici praktično iza ugla, Louis Vuitton odlučio je da nam ponudi ekstravagantne čarape u obliku seta Louis Vuitton „LV Archives“.

Ove čarape su savršen novogodišnji poklon. Kutija od pleksiglasa sa monogramom sadrži šest pari čarapa. Ne postoje dva slična dizajna, a svaki od njih upućuje na teme iz prvih kolekcija dizajnera Virdžila Abloa koji je nedavno preminuo.

Moderne i živopisne čarape od čistog pamuka dolaze sa raznim printovima poput oblaka i ogledala, u jednobojnoj varijanti sa LV inicijalima na njima, dok asortiman uključuje privlačan cvetni par sa inicijalima LV i tkanim potpisima Jacquard Louis Vuitton Paris Shows. Dostupne su u dve veličine i izrađene su od 100% pamuka.

Louis Vuitton Archives Socks Set je sada dostupan za kupovinu u svetskim buticima i na sajtu brenda po ceni od 2550 dolara.

Dok kupujete elegantne i udobne LV čarape, zašto ne biste otišli ​​korak dalje i uparili ih sa prvim održivim veganskim patikama Louis Vuitton napravljenim od kukuruza?