Gucci Blondie torba osvaja Njujork

Gucci slavi grad Njujork lansiranjem nove kampanje Gucci Blondie, koja je prvobitno predstavljena zajedno sa kolekcijom Love Parade brenda za proleće/leto 2022.

Alesandro Mikele, kreativni direktor kuće, zamislio je torbu kao prefinjeni modni aksesoar sa isprepletenim G motivom u kružnom obliku.

Modeli se pojavljuju na fotografijama koje je snimio Anđelo Peneta noseći torbe u različitim bojama, uključujući smaragdno zelenu, monogram print i tradicionalnu crnu.

Na reklamnim fotografijama se ističu dobro poznate znamenitosti Njujorka, kao što su Radio City Music Hall i Muzej Gugenhajm.

Kao oda gradu koji nikada ne spava, nova kolekcija Gucci Blondie otkrivena je u filmu koji je Anđelo Peneta snimio širom Njujorka. Modeli obučeni u odevne komade iz Gucci Love Parade kolekcije nose Blondie torbe dok posećuju najpoznatije znamenitosti Menhetna. Kristofer Simends takođe je radio na umetničkoj režiji snimanja. Opuštena odela sa pantalonama, elegantne haljine i Gucci Blondie neki su od modernih artikala koje modeli nose dok se samopouzdano šepure gradom.

Povodom reklamne kampanje je snimljen i kratki film uz živahne melodije pesme „Follow Me“.