Dženifer Lopez ponela najskuplju tašnu sveta kao aksesoar za teretanu

Kada Dženifer Lopez uđe u bilo koju prostoriju, svi odmah gledaju u nju...

Ona je zavodljiva, moćna i poseduje snažno prisustvo, da jednostavno ne možete primetiti ništa drugo osim nje. Ipak, uspeli smo da primetimo jedan detalj na najnovijim fotografijama slavne pevačice na putu prema teretani – Hermes Himalayan Birkin tašnu.

Ovaj model torbe privlači istu dozu pažnje baš kao i sama superzvezda, tako da nam nikako nije jasno zašto je Džej Lo odabrala najskuplju, najluksuzniju i najekskluzivniju torbu sveta za tu aktivnost. Sa cenom od 100.000 dolara i više od toga, pomislili biste da ova torba zahteva poseban tretman, ali to verovatno nije slučaj kada imate i više nego dovoljno novca da kupite novu ukoliko se sa onom koju posedujete nešto dogodi.

Pored torbe, latino diva je nosila bordo helanke i prateći predimenzionirani top, u kombinaciji sa maskom koja je dekorisana kristalima. Predimenzionirane naočare su po svemu sudeći nezaobilazni aksesoar svake superzvezde. Ipak, sve to što je ona ponela na sebi, ali i Porsche GTS u kom je došla, pali su u drugi plan čim je Hermes Birkin torba ugledala svetlost dana.

Ne možemo a da se ne zapitamo – koji deo opreme je spakovala u ovu ekskluzivnu tašnu? Možda telefon i gel za dezinfekciju ruku...