Dženifer Lopez i Gandi u najnovijoj eyewear kampanji Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana je za predstavljanje nove eyewear kompanje angažovao superzvezde, Dženifer Lopez i britanskog modela Dejvida Gandija.

Reklamnu kampanju je snimio fotografski dvojac iz Londona Mert Alas i Markus Pigot, dok dve veoma posebne zvezde savršeno otelotvoruju glamurozan svet Dolce & Gabbana. Fotografije nove reklamne kampanje kombinuju „modernost i tradiciju“ i „slave lepotu, koja je oduvek bila osnovna vrednost za Dolce & Gabbana“.

Kampanja dolazi u ključnom trenutku za industriju naočara jer globalno ukidanje ograničenja zbog pandemije znači da će ove godine verovatno više ljudi otići na odmore tokom leta nego što je to bilo moguće 2020. i 2021. To znači da će nove naočare za sunce verovatno biti na listama za kupovinu, a kampanja sa tako poznatim licima mogu biti presudne.

Gandi je dobro poznat kao postojeće lice brenda Dolce & Gabbana, dok je Lopez trenutno u očima javnosti više nego ikada, tako da će njih dvoje verovatno uticati na javnu svest potrošača.

Lopez na reklamnim fotografijama izgleda senzacionalno u odeći od crne čipke brenda Dolce & Gabbana sa najnovojim modelima naočara, dok Gandi pozira u elegantnom odelu.