Doživite savršenu letnju avanturu

Kako se letnji dani lagano približavaju i otkrivaju nam svoje pravo lice visokim temperaturama, u nama je sve snažnija želja za oskudnom odećom i trendi letnjim aksesoarima...

Kao što znate, svaka sezona sa sobom donosi nove trendove koje vredi isprobati, ali postoje i oni modni hitovi koji su po svemu sudeći večni. Jedan od njih je slamnati šešir - kada god da nas ogreju prvi zraci sunca, maštamo o skrivanju ispod slamnatog šešira sa omiljenim osvežavajućim koktelom u ruci, na nekog egzotičnoj destinaciji.

Ovog leta, priliku da svoje omiljene šešire nosimo na najbolji mogući način, daje nam ukrajinski brend Ruslan Baginskiy, kog obožavaju slavne ličnosti poput Bele Hadid. Slavni brend je upravo predstavio novu seriju kreacija za ovu sezonu, koje uključuju praktično sve - od predimenzioniranih silueta do šik stilova, a kolekciju je fotografisao poznati fotograf Henrik Purijen.

Nazvana Summer Escape, nova kolekcija istražuje istinsko značenje leta. Kanališući sopstvenu interpretaciju ove reči, Purijen je nove šešire fotografisao na plažama, bazenima i drugim lokalitetima. Kada se radi o stilovima, najviše se ističe predimenzionirani model, kao i onaj kreiran u formi kačketa.

Udobno se smestite, pregledajte slike kampanje, a potom dozovolite vrelini leta da vas osvoji.