Dior predstavlja torbu koju će sve žene obožavati

Dame, vreme je da ostavite sve svoje planove za kupovinu sa strane, makar do završetka predstavljanja novog i predivnog modela tašne kompanije Dior...

Nova torba dolazi u širokoj paleti stilova nastalim na osnovu legendarnog dizajna i u dve serije modela obogaćenih bujnim pletenim motivima, jednog od najprepoznatljivijih dezena legendarnog brenda. Nazvana DiorTravel, nova linija dolazi sa obiljem dopadljivih nijansi, ručno kreiranim dizajnom od gipke jagnjeće kože, ojačane šivenim delovima sa spoljne strane.

Nova ženska tašna izgleda još lepše sa Cristian Dior znakom koji je krasi na prednjem delu, u gotovo čitavoj širini lica i amblemima na brendiranim kaišima, prepunim šarma. Ova torba predstavlja sve u jednom i poseduje čitav jedan odeljak namenjen držanju svega najvažnijeg, od ključeva, telefona, rokovnika, eksternih baterija i AirPod slušalica, takođe. DiorTravel ne samo da može držati sve što vam je potrebno uz vas, već je i veoma raznovrsan model namenjen nošenju u ruci, preko ramena ili unakrsno uz pomoć ručnog i velikog kaiša.

Lady Dior Micro Vanity Case poseduje 11 x 7 x 9 cm veličine, dok Small DiorTravel Vanity Case varijanta poseduje nešto izdašnije karakteristike sa 18,5 x 13 x 10,5 centimetara. Obe varijante dolaze u predivnim kombinacijama boja kao što su siva vela, nebo plava, bež, Rose Des Vents, sa crnim Cristian Dior prošivenim trakama ili komplementirajućim, podesivim kožnim kaišima za ramna.