Dior lansira novi neodoljivi i skupoceni aksesoar

Nedostaju vam Dior noviteti? Bez brige, slavna modna kuća ima mnogo toga u svom arsenalu...

Ljubitelji šopinga, kojima nedostaje uživanje u samom iskustvu kupovine u njihovim omiljenim luksuznim buticima, uskoro će zaista imati povoda za radost. Iako su brojni brendovi tokom perioda koronavirusa davali sve od sebe kako bi zadržali našu lojalnost, neki ljudi jednostavno jedva čekaju ukidanje svih zabrana i odlazak u kupovinu.

Ukoliko vi pripadate toj grupi, znajte da je Dior upravo predstavio jedan besprekorni aksesoar – u pitanju je Oblique gravirani katanac. On je savršeni ženstveni i primamljivi dodatak, koji će izgled vaše omiljene Dior tašne preneti na sasvim novi nivo. U pitanju je maleni, ali skupoceni način ponovnog oživljavanja „stare“ tašne, koji će joj dati dašak ekskluziviteta.

Dior Oblique katanac dolazi sa graviranim dezenom, kao i velikim CD motivom. Naravno, nijedan katanac ne bi imao smisla da ne dolazi sa ključevima, pa zato ovaj model dolazi sa dva, koja su takođe gravirana Dior detaljima i poseduju delikatni paladijum finiš.

Dior Oblique katanac napravljen je od mesinga, potiče iz Francuske i daje vam priliku da uživate u pravom luksuzu, po ceni od 570 dolara.