Bugatti predstavio potpuno novu kolekciju naočara „Two“

Bugatti, brend poznat po svojim hiper sportskim automobilima visokih performansi, ponovo je sarađivao sa legendarnim dizajnerom Larijem Sandsom kako bi kreirao dugo očekivanu Bugatti Eyewear kolekciju „Two“.

Ostvarujući svoj debi na SILMO Paris 2023, ova kolekcija prati uspeh kolekcije „One“ koja postavlja trendove i koja je ranije lansirana u Milanu. 

Kolekcija „Two“ je svedočanstvo Bugatti posvećenosti izuzetnosti, sa uglađenim linijama, smelim konturama i detaljima koji odražavaju precizno inženjerstvo brenda u svetu automobila. Naočare crpe inspiraciju iz Bugatti hiper sportskih automobila, uključujući elemente kao što su laserski rezani uzorci rešetke hladnjaka, renomirani logo „EB“ i prepoznatljiv potpis Etorea Bugatija.

Bugatti Eyewear Two kolekcija se može pohvaliti izborom raskošnih materijala, uključujući 925 srebro, karbonska vlakna, abonos sa umecima od sedefa, titanijum, 18-karatno zlato i crni paladijum. Svaki komad je pažljivo izrađen kako bi se osigurao savršen spoj stila i luksuza, u skladu sa nepokolebljivom težnjom brenda Bugatti za savršenstvom.

SILMO Paris, vodeći globalni skup optičkih profesionalaca i modnih entuzijasta, služi kao savršena platforma za Bugatti da predstavi svoju kolekciju naočara. Štand Bugatti Eyewear odražava stil i formu nove kolekcije, sa dodatnim dodirom elegancije kroz prikaz Bugatti Chiron automobila pored naočara.

Dok su Bugatti ekskluzivne naočare prvobitno bile dostupne preko globalne mreže dilera, ogromna potražnja za ovim komadima koji postavljaju trend naterala je Bugatti da kolekciju naočara učini dostupnom za kupovinu preko svog sajta www.bugattieyewear.com.

Luxury Experience