Top 10 najskupljih parfema sveta

Otkako je sveta i veka, žene obožavaju da nose lepe parfeme, koji ih ispunjavaju osećajem elegancije, provokativnosti, senzualnosti ili bilo čega drugog što žele…

Industrija mirisa konstantno traga za notama koje će privući žene, izazvati u njima intrigu i instant želju za posedovanjem istih. Kao što i sami znate i obični parfemi su skupoceni, ali su oni sa specifičnim notama, koji nisu dostupni svima, tek tako na dohvat ruke, pravo oličenje prestiža i luksuza.

Takvi mirisi se oslanjaju na neobične sastojke koji im pružaju mogućnost da nas iznova i iznova oduševljavaju svojim aromama, a obično su upakovani u dekandente flašice koje mame naše poglede same po sebi, dok još i ne znamo šta se u njima krije.

Svi ovi faktori doprinose sumi novca koju ste voljni da potrošite na jedan miris, bilo da vam je omlijen ili da tek želite da ga otkrijete. Najskuplji mirisi sveta koštaju i po nekoliko stotina do nekoliko hiljada dolara po unci, a mi vam danas predstavljamo deset najskupljih iz čitavog sveta, koje i danas možete kupiti.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience