Gucci beauty lansira makeup kolekciju inspirisanu Flora mirisima

Nakon predstavljanja parfema Gucci Flora Gorgeous Gardenia, Alesandro Mikele nam otkriva limitiranu makeup kolekciju sačinjenu od samo dva proizvoda koja je ispirisana novim parfemom.

Makeup duo uključuje Gucci Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Floral - luksuznu paletu senki  i Gucci Rouge De Beaute Brillant Flora, ruž za usne koji pruža 24 sata hidratacije i visoko pigmentisan sjaj.

Oba noviteta, koja će biti dostupna od ovog meseca, dekorisana su prepoznatljivim Flora dezenom, dok će istovremeno debitovati i nova parfemska voda, Gucci Flora Gorgeous Jasmine, označavajući drugo poglavlje priče o mirisu #FloraFantasy.

Nova paleta Gucci Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Floral uključuje 12 satenskih, mat i metalik nijansi, dostupnih u rasponu ružičastih, plavih i neutralnih boja. Dizajnirane da se mešaju u razigranim kombinacijama, senke daju visoko pigmentisanu boju koja dugo traje i mogu se nanositi zajedno za jedinstvene rezultate. Tekstura je lagana i pogodna za nanošenje omogućavajući beskrajne kreativne kombinacije.

Umotana u ružičastu futrolu, Gucci Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Floral sadrži amblematični uzorak Gucci kuće. Prepuna ilustrovanog cveća, ova poželjna paleta je pravi kolekcionarski predmet zahvaljujući uklonjivom delu, koji omogućava da se paleta može ponovo napuniti kada se sve senke potroše.

Rouge De Beaute Brillant Flora ruž za usne ima svojstva nege kao balzam, ali je pigmentisan i postaće vaš najdraži ruž za usne. Pružajući veo jarke, blistave boje, formula je prožeta hidratantnim uljem crne ruže i božura, u kombinaciji sa uljem semena jojobe i karite puterom, dok hijaluronska kiselina pruža dugotrajnu hidrataciju sa punim i zaglađujućim efektom.

Dizajn takođe odražava jedinstvenost ovog karmina. Umotan u tanku zlatnu tubu, ružičasti spoljni poklopac ukrašen je cvetnim motivom Gucci kuće. Ograničeno izdanje karmina debituje u nijansi 208 „They Met in Argentina“, toploj boji ružinog drveta sa neutralnim tonovima i uzbudljivim notama ružičaste i korala.

Luxury Experience