Gucci i Majli Sajrus predstavljaju novi parfem Flora Gorgeous Jasmin

Uđite u novu dimenziju neograničene slobode uz parfemsku vodu Gucci Flora Gorgeous Jasmine.

Debitujući 2021. sa parfemskom vodom Gucci Flora Gorgeous Gardenia, poznati brend nastavlja priču #FloraFantasy i putuje kroz ružičasti svet ispunjen pop referencama. Okružena lepršavim cvećem i životinjama, Majli Sajrus nas vodi u svet ispunjen maštom, manifestujući trenutke čiste radosti koji se razvijaju u veseli pejzaž iz snova. Otelotvorenje svoje generacije, ona govori o samoizražavanju, optimizmu i autentičnosti, uvlačeći nas u anime avanturu.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine odlikuje blistava kompozicija koju predvodi Jasmine Grandiflorum. Nežni venci plemenitog jasmina se ekstrakcijom transformišu u srce i duh Gucci Flora Gorgeous Jasmine, što rezultira prosvetljenim izrazom ovog dragocenog cveta. Pomešana sa baznim notama sandalovine i benzoina, njegova umirujuća senzualnost stvara otisak kože jedinstven za svakog korisnika. Njegova energija unutrašnje radosti dodatno je podignuta optimističnim notama esencije mandarine i akorda magnolije, koje mirisu ulivaju radosnu vedrinu.

Inspirisan umirujućom snagom tirkiznog kamena – koji se često povezuje sa nadom i zaštitom – njegova istoimena nijansa prekriva izduženu bočicu. Ponovo osmišljen u viziji Alesandra Mikelea, prepoznatljiv Flora uzorak kuće krasi dizajn magičnim dodirom, ojačavajući Gucci Flora Gorgeous Jasmine kao predmet unutrašnje inspiracije za sve koji ga imaju u svojoj kolekciji.

Povodom lansiranja parfema predstavljena je reklamna kampanja koju je snimila umetnica Petra Kolins i ponovo je zaštitno lice Majli Sajrus. Fantazija se ovog puta razvija u spavaćoj sobi – stanje prave mašte, gde počinju svi snovi. Ovde je protagonistkinja kod kuće sama sa sobom, privija se uz svoje mače i tone u sanjarenje, naslonjena na prekrivač sa bocom Gucci Flora Gorgeous Jasmine. Sunčevi zraci osvetljava plavu i ružičastu boju sobe, dok scene u pastelnim nijansama stvaraju nadrealni duh filma i uvlače gledaoca u anime san.

Novi Gucci Flora Gorgeous Jasmine dostupan je u bočicama od 50 i 100 ml.

Luxury Experience