Charlotte Tilbury Holiday kolekcija inspirisana glamurom sedamdesetih

Inspirisana glamurom koji je vladao u legendarnom Studiju 54, Charlotte Tilbury Holiday kolekcija okuplja zvezde koje će na najbolji način dočarati fantastičnu retro atmosferu.

Glumica Lili Džejms, supermodeli Kejt Mos i Džordan Dan u novoj reklamnoj kampanji otelotvoruju razigrani duh 1970-ih dok poziraju sa makeup proizvodima koje morate imati za predstojeću sezonu žurki.

Kolekcija Charlotte Tilbury Holiday 2022 je savršen način da se pripremite za sve zimske zabave. Uz niz luksuznih kozmetičkih proizvoda, ova kolekcija vam omogućava da kreirate upečatljive makeup izglede uz koje ćete biti zvezda gde god da se pojavite. Od hajlajtera preko senki do karmina, makeup linija ima sve što je neophodno za kreiranje glam makeup looka.

Na reklamnim fotografijama su predstavljeni proizvodi kao što su Pillow Talk Beautifying Face Palette, Hypnotising Pop Shot senke za oči i Pillow Talk ruž za usne. Podsetimo da je Lili Džejms ranije ove godine imenovana za ambasadorku brenda Charlotte Tilbury, pozirajući sa Magic Cream.

Sa svetlucavim senkama, blistavom kožom i frizurama sa volumenom, ovaj trio na najbolji način predstavlja prazničnu liniju Charlotte Tilbury koju će voleti sve ljubiteljke luksuzne šminke.

Luxury Experience