Lili Džejms u novoj Charlotte Tilbury kampanji "Magic Cream"

Poznata šminkerka Šarlot Tilberi je odabrala britansku glumicu Lili Džejms za novo lice svoje kampanje “Magic Cream”.

Nova reklamna kampanja je snimljena povodom lansiranja kolekcije za negu kože i novog Instagram naloga Charlotte Tilbury na kom će biti predstavljeni proizvodi sa uputstvima iz bogate linije za negu kože.

Fotografije snimljene sa namernom da prikažu glumicu iza kulisa zrače sjajem i glamurom zlatnog doba Holivuda. Na jednoj fotografiji Lili Džejms nosi belu haljinu prekrivenu šljokicama, na drugoj je prikazana u satenskoj bluzi dugih rukava dok predstavlja “magičnu hidratantnu kremu”. Lili takođe nosi dijamantske minđuše i prsten kao sjajne akcente koje je odabrala modna stilistkinja Rebeka Korbin-Marej.

"Pridružiti se Šarlot Tilberi u ulozi njene nove beauty muze je ostvarenje sna! Šarlot je legendarna šminkerka i puno sam se zabavila snimajući kampanju za novu “magičnu kremu” i učeći o nauci koja stoji iza te magije! Otkako mi je Šarlot dala uzorke svoje legendarne kreme, postala sam opsednuta – ne mogu da živim bez nje", kaže Lili Džejms.

Za šminku, koja je Lili Džejms dala blistav sjaj, bila je zadužena Sofija Tilberi, za predivne talase frizerka Halej Brisker, a Mišel Klas za manikir.

Luxury Experience